21.2.14

Propers actes sobre ciutats i tecnologia sostenibles i intel·ligents

Aquests propers dies tinc dos actes que m'han motivat a dedicar aquesta newsletter de febrer a les Ciutats intel·ligents i sostenibles.
  • El proper 6 de març modero una taula rodona sobre Ciutats Sostenibles dins la Jornada que Corresponsables organitza a la Torre Agbar de Barcelona. Es tracta de la 50a jornada Corresponsables i aquesta sessió tractarà de “Vida sostenible en Ciutats - Sustainable Living in Cities. Enterprise 2020”, amb la intervenció de Tomás Sercovich, director de Comunicació de Forética; Rodrigo de Salas, director de Comunicació Corporativa i RSE de Leroy Merlin; Eduardo Ruiz-Cuevas, responsable d'RSE de Reale Seguros; i Georgios Tragopoulos, tècnic d'Eficiència Energètica de WWF.
  • I aquest proper dimarts vaig al Mobile World Congress, a un dinar de treball que reunirà les comunitats nacionals i internacionals per establir contactes i discutir la col·laboració futura en l'àmbit de la mobilitat per a tothom, l'accessibilitat, la creació de capacitats, la recaptació de fons, l'avaluació de l'impacte i la responsabilitat social corporativa.
Per això, he publicat un parell d'articles sobre les smartcities:
I aprofito per compartir la conferència inaugural que vaig fer d'una jornada de la Diputació de Barcelona sobre tecnologia, innovació i territoris socialment responsables:

Així mateix, recullo els darrers articles sobre smartcities:
Altres notícies