21.2.14

Jornades de l'Anuari Corresponsables 2014

  • MediaResponsable celebrarà les 50 Jornades Corresponsables de presentació de l'Anuari, el proper 6 de març a Barcelona
  • Josep Maria Canyelles hi moderarà una taula rodona sobre Ciutats Sostenibles
La crisi econòmica i les seves conseqüències socials han danyat en certa mesura la confiança dels ciutadans en les empreses. Per això, l'opinió pública exigeix ​​cada vegada més que les empreses siguin ètiques, transparents i responsables amb el seu entorn. És possible recuperar la confiança i credibilitat davant la ciutadania? Com fer-ho? Com convertir la Sostenibilitat i Responsabilitat en un pilar estratègic? Com gestionar interessos contraposats dels grups d'interès? És possible crear el tan anhelat 'valor compartit'?

Per donar resposta a totes aquestes preguntes i analitzar la situació de l'RSE durant el passat any 2013 i tractar d'albirar el seu futur i tendències, la pime editorial MediaResponsable organitza ​​la 50 Jornada Corresponsables de presentació de l'Anuari 2014 es durà a terme el 6 de març a l'Auditori Agbar de Barcelona.

Antonio Argandoña, professor emèrit de l'IESE i de la Càtedra d'RSC i Govern Corporatiu de "la Caixa, serà l'encarregat de dinamitzar la taula debat d'empreses. El periodista Xiscu Baiges serà el moderador de la taula de 'Tendències globals de la Sostenibilitat' i Isabel Villalonga, gerent de Dircom Catalunya, l'última taula sobre creació de valor compartit.

A la tarda es celebraran una sèrie de tallers monogràfics que tractaran assumptes més específics de rellevància en matèria de Sostenibilitat com la biodiversitat, la discapacitat, el mesurament de l'impacte social o les ciutats sostenibles.

La taula rodona sobre Ciutats Sostenibles tractarà de la “Vida sostenible en Ciutats - Sustainable Living in Cities. Enterprise 2020”, amb la intervenció de
  • Tomás Sercovich, director de Comunicació de Forética; 
  • Rodrigo de Salas, director de Comunicació Corporativa i RSE de Leroy Merlin; 
  • Eduardo Ruiz-Cuevas, responsable d'RSE de Reale Seguros; i 
  • Georgios Tragopoulos, tècnic d'Eficiència Energètica de WWF.
  • Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5 serà el moderador. 
Podeu consultar tots els tallers al programa de la 50 Jornada Corresponsables i inscriure-us-hi aquí. El 27 de febrer es fa una jornada similar a Madrid.