8.9.10

Màster de resolució de conflictes de la UDG

El màster de resolució de conflictes de la UDG ens fa arribar algunes notícies

Els estudis en les organitzacions dels Estats Units confirmen que un augment del 20% de les habilitats dels seus membres en la gestió de conflictes permet una millora de la productivitat de més d’un 40%; un increment d'un 30% en la qualitat del servei, d'un 50% en l'estalvi dels costos de producció i d'un 20% en la satisfacció de l’organització.
Més informació


Excel·lents docents pel millor postgrau
Potser coneixeu alguna d'aquestes persones. Bé, són les professores i professors del postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària que amb els seus coneixements i la seva experiència faran classe online o presencial en la propera edició 2010-2011. Clickant al damunt de les fotos podreu veure un vídeo o tenir més informació sobre cadascuna d'ells.

           
          
            
           







6 anys consecutius de Postgrau!! T'apuntes??
El 15 d'octubre de 2010 s'inicia la 6a edició (3a semipresencial: 80% online i 20% presencial) del Diploma de Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària. A continuació podeu consultar un avançament del programa:

1. Introducció a la conflictologia
2. Comunicació amb èxit
3. Procediments en la gestió de conflictes
4. La gestió del conflicte a l'esfera pública
5. La gestió del conflicte i les organitzacions del tercer sector
6. La gestió del conflicte en els mitjans de comunicació
7. L’empresa i el conflicte en el context social
8. Àmbits i sectors transversals de mediació comunitària
(legislació, educació, joventut, participació, síndics, immigració, serveis socials, urbanisme, medi ambtent, esport, comunitat de veïns)
9. Disseny i desenvolupament de projectes de GAC
10. Pràctiques o projecte


*Durant el curs s'efectuaran 5 sessions presencials de divendres tarda i dissabte tot el dia amb classes d'aplicació de concpetes i aprenentatge d'eines i habilitats, avaluació dels mòduls i tutories col·lectives.

**Enguany es manté el mateix preu de matrícula de l'any passat: 1.450 €.

Veure el programa complet