Per aprofundir en el coneixement dels aliments ecològics, en la seva comercialització i preus, participaran experts de diversos sectors de l'economia vinculada a la producció i consum ecològic. Els seus valors nutritius són diferents als convencionals? Realment són beneficiosos per a la salut? Per què el seu preu de venda és més car? Quines perspectives de creixement i distribució té el sector?
Aquests són algunes de les preguntes a les que pretén respondre la jornada en la que participaran, entre d'altres, Silvio Heras, director d'Ecoveritas, cadena de supermercats especialitzats en aquest tipus d'alimentació, Xavier Montagut, membre de la Xarxa de Consum Solidari, Mireia Batalla, AODL Comerç de l'ajuntament de Valls, promotora del mercat local d'aliments ecològics, M. Dolors Raigón, catedràtica de l'EU d'Enginyeria Tècnica Agrícola (UPV), Bruno Taupier Létage, de l'Institut Technique de l'Agriculture Biologique, Pep Palau (Fòrum Gastronòmic) i Jordi Sargatal, naturalista i ex director del Parc dels Aigüamolls de l'Empordà i de la Fundació Territori i Paisatge.
La jornada es desenvoluparà a partir de les 9 del matí, al Palau Robert de Barcelona.
Programa de la jornada
Font: Jornal.cat
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada