21.4.10

"Valor afegit", avui al 33

Us avancem els continguts del programa "Valor afegit" d'aquesta nit al Canal 33 on alguns temes tractats poden ser del vostre interès. 

S'emet a les 22:35 aproximadament i reemeten els dijous i els dissabtes, al 33, a les 13:30. També els dissabtes a les 15:30 pel 3/24.

NOUS TREBALLADORS PER A UNA NOVA INDÚSTRIA
La sofisticació de la indústria fa que es necessiti cada cop més mà d'obra qualificada. Però, enmig d'una manca evident de vocacions tècniques, la formació professional té un paper bàsic per assegurar el relleu dels càrrecs intermitjos que ara ocupen treballadors veterans amb experiència. Ho expliquem la setmana que ve. Accés al vídeo

ENTREVISTA A JOSEPH E. STIGLITZ
Hem parlat amb el premi Nobel d'Economia i professor de Columbia sobre la conducta dels banquers als Estats Units amb la crisi financera actual i les seves responsabilitats penals.

LA CRISI I L'OCI NOCTURN
Els locals de nit pateixen la crisi amb menys clients i menys consumicions. El sector busca solucions diversificant les seves activitats i trobant noves fórmules de negoci, però, mentrestant, molts miren d'estalviar-se diners sopant o prenent la primera copa a casa.