21.4.10

Millorar la Gestió per sortir enfortits de la crisi

capwebCT.gif - 25134 Bytes

Estem ultimant el preparatius de la I Jornada de Comptabilitat i Direcció, que se celebrarà el 28 de maig de 2010 a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Sabadell.

L’èxit obtingut en l’organització de conferències i del Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, amb l’assistència de més de mil persones, ens ha animat molt en la preparació de la I Jornada ACCID, titulada Millorar la Gestió per sortir enfortits de la crisi.

La Jornada té la intenció de celebrar-se cada dos anys. Coincidint amb els anys en que no hi hagi Congrés. La Jornada té com a objectiu ser un punt de trobada de professionals i potenciar la divulgació de coneixement en temes tan actuals com la valoració d’empreses, la comptabilitat de gestió i pública, les noves tecnologies, entre d’altres.

Ens complau adjuntar-vos el programa, que inclou, com veureu, conferències i sessions simultànies sobre els temes de més d’actualitat i d’interès per als professionals de la comptabilitat i la direcció d’empreses.

Els socis de l’ACCID tenen un 50% de descompte en la quota d’inscripció a la Jornada, en la qual desitgem que tingueu un paper rellevant, i que sigui un punt de trobada per a la promoció de les bones pràctiques en la informació financera i en la direcció.

Podeu fer la vostra inscripció i informar-vos de tot el relatiu sobre la Jornada a la web: www.accid.cat/jornada