7.4.10

"Valor afegit", avui al 33

Us avancem els continguts del programa "Valor afegit" d'aquesta nit al Canal 33 on alguns temes tractats poden ser del vostre interès. S'emet a les 22:35 aproximadament.

L'ATUR I ELS MARROQUINS
La comunitat marroquina registra un dels índex més elevats d'atur, sobretot, per culpa de la caiguda de l'activitat en el sector de la construcció. Hem volgut saber com estan vivint aquests moments de crisi aquest col.lectiu i com pot afectar, fins i tot, als seus costums. Per fer-ho, ens hem fet acompanyar per un català d'origen marroquí amb qui hem pogut accedir, sense filtres, a les veus i les opinions d'aquesta comunitat.


INDÚSTRIES CULTURALS
Les principals "majors" de Hollywood s'estan plantejant deixar de vendre DVD a Espanya per culpa de la pirateria. Es una mostra més de com Internet està revolucionant absolutament tot en el sector de les indústries culturals. D'aquesta revolució, dels canvis, la desorientació, dels perills o de les oportunitats que brinda el sector n'hem parlat amb alguns dels especialistes que van participar en el Forum Europeu que es va fer a la Cambra de Barcelona.