27.5.08

Un estudi d'Esade recull 15 casos d'RSE en pimes


La responsabilitat social és una eina per a millorar la competitivitat i la innovació a les pimes i així es posa en evidència en els quinze casos que s'estudien en aquesta publicació: Govaq, Pildo Labs, Amgen, Mat Group, Vacol, Home Personal Services, Bidons Egara, Pinter, VertiSub, KH Lloreda, Bambuc, Fupicsa, Productes Tarragó Cafès Novell, i Gràfiques Varias.

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, va recordar que, des del punt de vista «egoista», dur a terme plans de responsabilitat social també «convé a l'empresa perquè la fa més competitiva». Castells va encoratjar les pimes a avançar en l'aplicació de l'RSE. «Aquest país és el que és en bona part perquè els empresaris han jugat un paper de lideratge social», va recordar el conseller.

El coordinador de l'estudi, David Murillo, va indicar que de l'estudi es pot concloure que les pimes tenen la voluntat d'enfortir les seves relacions «creant xarxes de confiança» i vinculen l'aplicació de l'RSE amb la gestió dels intangibles. Això sí, encara trigarà anys perquè els consumidors estiguin conscienciats sobre la responsabilitat social.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS