5.5.08

La gestió del conflicte i les organitzacions del tercer sector

Aquest curs organitzat per GREC i la Fundació UdG té entre els seus objectius conèixer les causes i les conseqüències del conflicte a les organitzacions del tercer sector, així com el seu paper en el conflicte públic i social i amb altres institucions i organismes que hi operen per a la seva resolució i adquirir les competències per detectar, gestionar i resoldre conflictes a nivell intern i extern de les organitzacions.

Programa

1. La gestió del conflicte al Tercer Sector.
2. Funcions i acció social.
3. Tercer Sector i les seves lògiques de funcionament.
4. Tercer Sector i Administració. Competència, prestació de serveis o col•laboració.
5. Tercer Sector i empreses. Els factors de l'acord.
6. Responsabilitat Social de les Organitzacions del Tercer Sector.

Professorat

Josep Maria Canyelles
Consultor d'Empreses i Organitzacions. Master en Polítiques Públiques Socials. Promotor de www.responsabilitatglobal.com

Xavier Pastor
Politòleg i analista de conflictes. Director del Diploma de Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics de la UdG. Coordinador del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Pau Vidal
Director de l'Observatori del Tercer Sector. Professor de gestió d'ONLs i direcció de projectes. Codirector del postgrau Funció Gerencial d'ONGDs a ESADE.

Núria Valls
Coordinadora a l'Observatori del Tercer Sector. Dirigeix recerques relacionades amb el funcionament de les entitats, processos de reflexió estratègica, òrgans de govern, etc. Membre del Patronat de la Fundació Catalana de l'Esplai.

Més informació

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS