20.5.08

El Parlament Europeu debatrà sobre la implantació de l'RSC en els Estats membres

Segons informa EuropaPress, l'European Coalition for Corporate Justice (ECCJ - www.corporatejustice.org) ha aconseguit dur el debat de l'RSC al si de la Unió Europea en haver aconseguit que, el 29 de maig proper, el Parlament Europeu analitzi una sèrie de millores per a fomentar la responsabilitat corporativa en els Estats membres.

L'ECCJ --que treballa a favor de la creació d'un marc regulatori ètic en les companyies europees-- ha ideat aquesta conferència amb l'objectiu d'engegar una responsabilitat corporativa "eficaç", és a dir, que pugui mitigar la pobresa i fomentar el desenvolupament sostenible, entre altres aspectes.

Els organitzadors de l'esdeveniment defensen que la UE "ha de convertir-se en el motor principal del desenvolupament de l'RSC" per a assolir d'aquesta manera "un major impacte en les decisions globals". Per aquest motiu, lliuraran als europarlamentaris un informe -en el qual han participat diferents experts- amb una sèrie de recomanacions per a impulsar l'RSC a la UE.

L'ECCJ és un organisme compost per prop d'una vintena d'organitzacions europees, entre les quals hi ha sindicats, organitzacions de consumidors i ONG com ara Oxfam, Amnistia Internacional, Greenpeace, Amics de la Terra o l'Observatori d'RSC (OBRSC).

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS