28.5.08

Aedipe Catalunya i MediaResponsable presenten el llibre 'L'aplicació de la Responsabilitat Social a la Gestió de les Persones'

Aedipe Catalunya i MediaResponsable van presentar el 16 de maig passat la publicació 'L'aplicació de la Responsabilitat Social a la Gestió de Persones' en una jornada en la qual va intervenir la consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Mar Serna.

Susana Gutiérrez, presidenta d'Aedipe Catalunya, va ser l'encarregada d'inaugurar la jornada. Gutiérrez va agrair a la Comissió de Responsabilitat Social d'Aedipe Catalunya, que ha promogut l'edició del llibre, el seu interès i esforç perquè la publicació sortís endavant. Ràpidament, va donar pas a la consellera Mar Serna, qui va destacar la importància de la Responsabilitat Social aplicada a la gestió de les persones per a la competitivitat de les empreses.

“És necessari que l'RS sigui un concepte nuclear en les empreses. Hem de posar en relació desenvolupament sostenible amb creixement econòmic”, va assenyalar la consellera. Per a Serna, “l'RS no solament implica les empreses, sinó també les organitzacions sindicals, els treballadors i la societat”. La consellera va esmentar la Confederació de *Cooperatives de Catalunya com a exemple de la implantació de l'RS en pimes. Finalment, va reiterar la seva voluntat que “les empreses avancin pel bon camí, no des de la imposició sinó des del convenciment”.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS