16.10.07

La gestió lingüística en el marc de la responsabilitat social de les empreses i de les entitats


Durant el mes d'octubre es farà a Barcelona el curs "La gestió lingüística en el marc de la responsabilitat social de les empreses i de les entitats", organitzat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística.

Aquesta activitat formativa pretén donar una visió general de les polítiques de responsabilitat social de les empreses útils per a les persones que duen a terme tasques de promoció i difusió de la llengua catalana en l'àmbit socioeconòmic. Alhora també servirà per a difondre experiències reeixides de màrqueting lingüístic que han dut a terme entitats o empreses de l'àmbit socioeconòmic i que han incorporat l'ús de la llengua catalana en les seves polítiques de responsabilitat social.

La primera part del curs constarà d'una breu exposició de conceptes relacionats amb la responsabilitat social en l'àmbit socioeconòmic i, a la segona, es farà una exposició d'experiències.

Josep Maria Canyelles, professor del curs i promotor de Responsabilitat Global, ha manifestat que la integració de la gestió lingüística de les empreses dins la seva política de Responsabilitat Social és un repte pendent que caldrà atendre perquè el seu tractament al marge suposa una anomalia dins els criteris i principis pels quals es regeix l'RSE com a disciplina i enfocament de gestió.
El mateix curs va tenir una experiència pilot el mes de juny passat a Lleida i es preveu que properament també es pugui desenvolupar fora de Catalunya.

Accés a la informació del curs

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS