21.9.07

Torna la Jornada Generacional d’Economia: JornadaGE2

El proper 19 d’octubre de 2007 tindrà lloc a l’Espai ESADEFORUM de Barcelona la Segona Jornada Generacional d’Economia (JornadaGE2), un esdeveniment bianual que pretén estimular el debat sobre els grans reptes de futur de l’economia del nostre país des de l’òptica de la generació que haurà d’afrontar-los en els propers anys.

En aquesta edició els lideratges seran el fil conductor de la jornada. Els lideratges han de ser un aspecte clau en la transformació que ha d’experimentar la societat catalana en els propers anys. Per analitzar, reflexionar i debatre sobre els diversos nivells de lideratge, individual, col·lectiu i de país, la JornadaGE2 comptarà amb experts de renom d'aquí i de fora.

L'Arc Mediterrani, diagnòstics compartits

En la darrera JornadaGE, en què Responsabilitat Global també hi va participar, es va evidenciar que els reptes de futur de l'economia catalana van més enllà dels seus límits geogràfics i que aquests són compartits, amb matisos, pels altres territoris de l'Arc Mediterrani (Euram).

Entre els reptes comuns que es tractaran en la JornadaGE2 cal destacar la necessitat de gestionar de forma individualitzada i local els ports i aeroports, de rellançar l'esperit emprenedor, d'internacionalitzar l'activitat econòmica i també d'assolir un major dimensionament empresarial, entre d'altres.

El lideratge col.lectiu ha de permetre sumar energies i crear sinergies entre diverses organitzacions per canviar sectors sencers i ajudar a superar dèficits que van més enllà de l'empresa individual. La JornadaGE2 tractarà del potencial del treball en xarxa, de la fusió entre empreses i entitats així com de la col.laboració entre el sector péblic i el privat en la creació i gestió d'infraestructures.

és per aquests motius que la JornadaGE2 s'obre als altres territoris de l'Arc Mediterrani. En l'edició d'enguany comptarem amb la participació de ponents i el suport d'entitats de totes les seves regions. A més a més confiem comptar amb assistents tant de València i les Balears com de Catalunya. D'aquesta manera el debat en sortirà enriquit i la repercussió mediàtica reforçada i ampliada.

Més informació

Traducir CASTELLANO # Translate ENGLISH # Traduire FRANÇAIS # Übersetzen DEUTSCH # Arrevirar ARANÉS #