27.9.07

Proposta formativa en RSE a La Salle

Moltes empreses que volen iniciar o sistematitzar la gestió de la seva RSE necessiten un espai intensiu on poder adquirir una visió àmplia i clarificar els seus punts de partida i les possibilitats que aquest enfocament de gestió els permet.
El programa de Desenvolupament Professional de La Salle, en l'apartat de formació per al Management, ha programat un seminari de Responsabilitat Social.
El seminari dóna una comprensió del sentit estratègic de la Responsabilitat Social, adequada al seu context empresarial, i facilita la presa de decisions sobre quina política es vol emprendre sobre aquesta matèria.
1. Comprendre el sentit estratègic del RSE en el context econòmic actual.
2. Conèixer algunes bones pràctiques i la diversitat de possibilitats
3. Disposar d'una visió àmplia que permeti abordar un desenvolupament integral de les polítiques de RSE.
Com punt fort, el seminari aporta un valor fonamental, doncs ajuda als assistents a assumir una reflexió profunda sobre l'empresa i facilita que s'avanci en uns referents comuns en la matèria (valors, llenguatge, cultura…) permetent l'alineament de polítiques.
Aquest seminari es dirigeix als membres d'equips de direcció d'empreses ja siguin grans, mitjanes o petites que apliquin o vulguin aplicar polítiques de RSE. També a totes aquelles persones interessades a aprofundir en una disciplina imprescindible com motor de futur de qualsevol empresa que desitgi perdurar en el temps.
· Nre. hores: 5
· Data: 21/novembre/2007 (termini matriculació: 14/11/2007)
Professional Development Program


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS