30.9.07

L'IL3 programa un nou Executive MBA on incorpora l'RSE

L'IL3 (Institut de Formació Contínua) de la Universitat de Barcelona, ha llançat una nova edició de l'Executive MBA - Màster en Gestió i Tècniques Superiors d'Empresa. Per segon any, aquesta prestigiosa formació incorpora continguts sobre la Responsabilitat Social de l'Empresa, per mitjà de la col·laboració de Responsabilitat Global.

Josep Maria Canyelles, professor de l'MBA, considera que la incorporació dels conceptes bàsics d'RSE a les propostes formatives dirigides als directius d'empresa i emprenedors és fonamental avui dia i una necessitat que cada cop més tant el mateix alumnat com les empreses estan demanant. El fet que la Universitat de Barcelona, reconeguda entre les 100 millors del món, hagi incorporat aquests continguts per mitjà d'unes sessions específiques suposa un pas endavant que cal valorar com a molt positiu i que facilita que en altres cursos i màsters es vagi procedint en la mateixa línia.

Objectius

L'objectiu global de l'Executive MBA és proporcionar una formació de qualitat que garanteixi el desenvolupament professional i personal dels participants per dur a terme la funció executiva amb criteris que generin valor afegit a l'empresa. De forma detallada es poden concretar en:


  • Capacitar per a una anàlisi complexa de la realitat empresarial en un procés de canvi continu.-Integrar els coneixements de l'MBA a través del desenvolupament d'un Pla d'Empresa.

  • Capacitar per dissenyar estratègies, definir objectius, planificar accions i aplicar-les, en coherència amb el pla de negoci establert.

  • Adquirir els coneixements relatius a tècniques i metodologies de management, per decidir amb qualitat davant de cada situació possible.

  • Desenvolupar la capacitat per dirigir i coordinar equips de persones.

  • Ajudar a un desenvolupament professional d'èxit.


Destinataris

Emprenedors, empresaris, directors generals, caps de departament i professionals amb experiència que ocupen càrrecs intermedis en les diferents àrees de l'empresa i que desitgen millorar professionalment mitjançant l'adquisició dels coneixements i les habilitats necessàries des d'un punt de vista general i adquirir una cultura empresarial àmplia en un entorn actual canviant i competitiu.

L'MBA, sota la direcció del Sr. Antonio Valdivia, diplomat d'ESADE i consultor en comercialització, s'iniciarà el proper 09/10/07. En total suposa 510 hores lectives, 40 hores de treball d’investigació i 150 hores de Pla d’Empresa.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS