11.9.07

Anita Roddick, fundadora de The Body Shop, in memoriam


La creadora de la marca The Body Shop, la famosa cadena de cosmètica, Anita Roddick, ha mort als 64 anys, després de sofrir una hemorràgia cerebral.

Roddick fou pionera dels productes de bellesa ecologista i havia estat nomenada dama de l'imperi britànic. Al llarg de la seva carrera va combinar els aspectes empresarials amb un clar interès pel canvi social i especialment ambiental, procurant en tot moment fer-ho compatible. De fet, el seu gran èxit fou que va ser de les primeres empreses que va concebre la responsabilitat social com un element estratègic.

Va ser absolutament pionera i va tenir la capacitat de convertir la seva marca en una empresa global. El primer ministre britànic, Gordon Brown, ha dit que qualificar “va lluitar pels afers ecologistes molts anys abans que es posés de moda fer-ho, i va donar exemple a milions de persones pel fet de dur productes sostenibles al gran públic”.

Entre altres inquietuds socials, al 1990 Roddick fundà Children On The Edge, una organització caritativa que ajuda els infants desfavorits a Europa de l'Est i l'Àsia.

Rebi des d'aquestes pàgines la nostra admiració i respecte.

Podeu veure el seu web personal

Traducir CASTELLANO # Translate ENGLISH # Traduire FRANÇAIS # Übersetzen DEUTSCH # Arrevirar ARANÉS #