18.9.07

La irresponsabilitat també és negoci

No només ser irresponsable pot aportar nombrosos i evidents beneficis. La mateixa gestió de la irresponsabilitat pot ser un negoci per a empreses que facin d'aquesta tasca de suport la seva missió.

Mentre una empresa compleixi amb la llei, ningú no ha dit que necessàriament hagi de ser responsable davant la societat. Aquesta és una decisió de cada organització i que es veu en alguns casos determinada per la capacitat de pressió directa o indirecta dels partprenents i del conjunt del mercat o de la societat.

Ara, no em negareu que sobta quan una empresa publicita (és a dir que no se n'amaga gens ni mica) els serveis que ofereix per a la gestió de la irresponsabilitat.

No tinc cap interès a fer-ne publicitat, però donar-la a conèixer en un marc com aquest estic segur que no els proporcionarà cap client!!!

Coartada Club

Coartada Club, la Boutique de l'Engany Intel·ligent per al que vulgui ,on vulgui, amb qui vulgui. Li oferim uns serveis únics com fingir estar en un altre lloc, seminaris i viatges virtuals per a les seves relacions personals i els seus assumptes discrets per a gent Intel·ligent, Audaç i Vividora.

Tot per a SER SINCER EN LES SEVES INFIDELITATS.
Tot per a SER CREGUT EN LES SEVES MENTIDES.
Tot per a REALITZAR ABSÈNCIES SENSE RISCS.
Tot per a CREAR COARTADES PERFECTES I AGRADABLES.
Tot per a DUR A BÉ LES SEVES RELACIONS DISCRETES INTIMES.

En fi, que això dels seminaris virtuals de treball ja no són el que sembla...

Accés al web

Traducir CASTELLANO # Translate ENGLISH # Traduire FRANÇAIS # Übersetzen DEUTSCH # Arrevirar ARANÉS #