30.12.11

Programa d’Acords Voluntaris per la reducció de gasos d’efecte hivernacle

Us volem convocar a la jornada informativa, organitzada per la Fundació Empresa i Clima (FEC) amb l’ Oficina Catalana de Canvi Climàtic (OCCC) i l’ Institut Català d’Energia (ICAEN), que es celebrarà el proper 24 de gener a LLeida sobre el Programa d’Acords Voluntaris per la reducció de gasos d’efecte hivernacle impulsat per la Generalitat de Catalunya.

La jornada és una gran oportunitat per conèixer un innovador element de col·laboració amb el sector públic per posar en marxa iniciatives innovadores amb metodologies rigoroses que permetran als sectors econòmics i socials millorar la seva competitivitat i adaptar-se als reptes mediambientals del futur.

Es un programa jove que ja compta amb 26 empreses adherides, entre els que es troben destacades empreses com per exemple el Grup Sada de producció avícola o representants del sector del transport com TMB o Alsina Graells, entre d’altres.

Aquesta jornada gratuïta pot ser de gran interès ja que es podran conèixer quines són les accions que s’estan desenvolupant des de l’administració per impulsar una economia més competitiva i més sostenible i compartir les seves inquietuds i necessitats amb els diferents ponents de la jornada.

A continuació podeu trobar el Programa de la Jornada, que podeu descarregar al link que adjuntem:

Jornada gratuïta. Places limitades
Informació i inscripcions : mjgonzalez@empresaclima.org