11.12.11

La Fundació Catalunya Voluntària rep el premi al voluntariat en línia de Voluntaris de Nacions Unides

Fundació Catalunya Voluntària.
El Programa VNU (Voluntaris de Nacions Unides) ha atorgat el premi al voluntariat en línia a la Fundació Catalunya Voluntàriapel treball en xarxa de 70 voluntaris per dissenyar, revisar i traduir a 12 idiomes el manual de Pau “Peace Bag for EuroMed Youth” (Bossa de Pau per a joves de l’Euro Mediterrània).


El manual ofereix eines pràctiques per a promoure la cultura de la pau i diàleg intercultural. I vol ser un recurs per combatre els estereotips i reforçar la cooperació a través d'iniciatives conjuntes en la franja de països mediterranis.

El voluntariat en línia, una opció a l'alça.El “Peace Bag” va ser creat amb la col·laboració de joves de 18 organitzacions de 14 països d'Europa i el sud de la Mediterrània que van consensuar una visió comuna de la pau i l'entesa intercultural. Fruit d’aquesta col·laboració i del posterior treball dels voluntaris en línia de Nacions Unides neix el manual Peace Bag, que estarà disponible en format digital, i que s’editarà a principis de l’any 2012. Mostra als joves com la pau es relaciona amb la seva vida quotidiana.

El premi també valora que es tracta d'una contribució de la Fundació a l’Objectiu del Mil·lenni número 8: Fomentar una associació mundial per al desenvolupament. El projecte ha tingut el suport de la Fundació Anna Lindh.

Per a descarregar-se el manual, de moment en anglès, el teniu en aquest enllaç.

Nota: Josep Maria Canyelles és patró de la Fundació Catalunya Voluntària

1 comentaris:

blackpeoplemeet ha dit...

I'm excited to share even more activities and ideas with you! The first edition (happy dance!) comes out Sunday morning, December 11th! Here's a sneak peek of what's inside