9.12.11

Com podem contribuir des del territori a sortir de la crisi?

Al Fòrum Vallès Emprèn
Serà el 14 de desembre a Fira Sabadell


El Consorci per l’ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo), organitza el Fòrum Vallès Empren amb l’objectiu d’obrir un espai per a la reflexió i discussió de les vies que han de portar el conjunt de la comarca a superar l’actual conjuntura econòmica.

COM PODEM CONTRIBUIR DES DEL TERRITORI A SORTIR DE LA CRISI?
Un espai conjunt per presentar les conclusions i sotmetre-les a discussió
al voltant de les polítiques i actuacions impulsades des del territori amb altres experiències nacionals i internacionals.

DINAMIS presentarà un pòster del projecte SAVIAE, per mostrar el potencial de les noves tecnologies per crear ocupació a l'agricultura ecològica. SAVIAE forma part del projecte Llavorae, de creació d'ocupació mitjançant la innovació i la cohesió en el sector de l'agricultura ecològica i compta amb el suport del SOC i el FSE.

Data i hora de la presentació de DINAMIS-SAVIAE: dimecres, 14 de desembre de 10.30 h. a 11.30 h.

Lloc: Fira Sabadell, Plaça de la Sardana, s/n, de Sabadell

COM PODEM CONTRIBUIR DES DEL TERRITORI A SORTIR DE LA CRISI?

El Fòrum Vallès Emprèn es celebra els dies 13 i 14 de desembre a Fira Sabadell, en les quals esperem l’assistència d’unes 300 persones. Aquestes jornades tenen per objectiu presentar les conclusions recollides als diferents debats i compartir la discussió al voltant de les polítiques i actuacions impulsades des del territori amb altres experiències nacionals i internacionals.

Les jornades estaran obertes a la participació dels agents del territori, a institucions locals i supralocals, a autoritats i tècnics/es locals i supralocals, a empresaris/es i emprenedors/es, i a tothom qui pugui estar interessat en el paper que ha de jugar el territori en la sortida de la crisi. Durant els dies de la jornada (13 i 14 de desembre) hi haurà conferències i espais on presentar i debatre experiències realitzades arreu del territori com a mostra de les potencialitats de desenvolupament d’aquests. Ara bé, com que el temps és limitat i per tal que cap experiència innovadora quedi fora, hem destinat un espai físic dedicat a l’exposició visual d’experiències portades a terme per diferents organitzacions que mostrin els impactes dels seus projectes en el seu territori, és adir, una exposició gràfica de projectes.

Programa complert i inscripcions a
http://www.consorciocupaciovalles.cat/copevoc/apartats/index.php?apartat=287