2.12.11

Realitzada la jornada d' #RSE de la Unió Catalana d'Hospitals

Ahir va tenir lloc a l’Hospital Sant Joan de Déu la Jornada “La RSC en els nous entorns”, de la Unió Catalana d'Hospitals, impulsada pel Consell tècnic assessor en comunicació i responsabilitat social corporativa d'aquesta agrupació de centres sanitaris.

Josep Maria Canyelles, expert en RSC i en el sector sanitari, va fer la sessió inaugural, sobre el sentit estratègic de la responsabilitat social i la seva vinculació amb el model d'empresa, amb especial referència a aspectes de la cultura corporativa.

Canyelles va alertar d'alguns dels riscos en el desenvolupament de l'RSC en el sector de la salut, que pot portar a acumular bones pràctiques que no aportin un valor real. La intervenció davant més de seixanta directius hospitalaris i de centres assistencials va ser seguida de la presentació de l'informe anual de Forética, a càrrec de Jaime Silos.

Tot seguit es van presentar les experiències pràctiques de la Caixa i Sanitas Residencial de la mà d’Àngel Pes, subdirector general i director de l’àrea de Responsabilitat social corporativa i Yolanda Erburu. directora de Comunicació, Fundació i RSC, que van fer un enfocament respectivament sobre els recursos humans, l’exclusió social i l’entorn comunitari.

Fotos: Fotos:Miquel González / Shooting. Podeu accedir al reportatge sencer a www.netshooting.com/launio/