29.9.10

La Cambra de Comerç del Perú a Espanya organitza el seminari “Esperit emprenedor, responsabilitat social corporativa i crisi econòmica: el nou escenari de la immigració llatinoamericana a Espanya”


Els dies 14 i 15 de setembre la Cambra de Comerç del Perú a Espanya va organitzar un seminari per reflexionar sobre la relació existent entre el món empresarial i el col·lectiu immigrant que hi ha al nostre país.

Durant la trobada es va debatre sobre el nouvingut com a client i consumidor i el seu caràcter emprenedor i com a recurs humà (empleat).

A més, es van analitzar les polítiques de responsabilitat social corporativa que es dirigeixen a facilitar la seva integració a la societat catalana. L’acte va ser clausurat per la consellera de Treball, Mar Serna.

Tríptic programa pdf

Fa un any es publicava aquesta notícia que reproduïm per la seva vinculació:


Buenas prácticas ambientales para las microempresas inmigrantes

15 Octubre 2009. Como parte de las acciones formativas que viene realizando la Cámara de Comercio del Perú en España (CCPE), realizarán un curso de “Buenas prácticas ambientales para las microempresas inmigrantes” dirigido a mujeres emprendedoras. La realización de esta actividad, que tiene como finalidad fomentar la cultura de la sostenibilidad mediante la educación y la comunicación ambiental será el 20 de octubre.

Para tener más información y solicitar la inscripción hay que llamar al número 934152372 o escribir al correo formación@ccipc.org El curso se impartirá en Barcelona.