10.12.08

Regals originals i solidaris per Nadal

Roba elaborada per dones víctimes de l'explotació sexual, artesania de joves indonesis amb discapacitat o cistelles de comerç just. Aquestes festes, regala solidaritat.

Busques regals per als teus amics, amigues i familiars? Fes un cop d'ull a les propostes que et presenten les ONG i col·labora amb els productors i les productores de comerç just o en el desenvolupament de projectes de cooperació d'ONG.

Art per a l'alfabetització

Amics de Nepal t'ofereix llums de paper i boniques litografies. Tots els ingressos derivats de la venda dels productes van directament a la campanya d'alfabetització de dones que estan desenvolupant a Nepal. Consulta el catàleg d'Amics del Nepal.

Cistelles, mobles o joguines

L'ONG Solidaritat Internacional t'ofereix un ampli catàleg de cistelles de Nadal amb productes d'alimentació de comerç just, com cafès aràbica d'Amèrica Llatina, xocolates amb cacao d'Orient de Perú, una gran varietat de tes de Sri Lanka o de la Índia o rom cubà. També es poden fer a mida. A més compten amb un catàleg d'artesania de comerç just que inclou amb tasses, rellotges, objectes de decoració, moda o jocs. Consulta el catàleg de Solidaritat Internacional

Artesania, tèxtil i dolços

Aquest any Setem et proposa moltes alternatives especials de Comerç Just perquè les teves compres i regals tinguin un valor afegit. Des de moda i complements de l'Índia fins a una selecció de torrons i massapans de la millor qualitat i elaborats tradicionalment però amb productes de Comerç Just són algunes de les propostes de l'ONG. Consulta el catàleg de Setem.

Cistelles, cistelles i més cistelles

Igual que els betlems o l'arbre, cada Nadal són més populars les cistelles nadalenques amb les quals les empreses feliciten als seus empleats. Conjunts de productes de tot tipus que a més poden ser solidaris. Els lots de comerç just IO són confeccionats amb diferents preus. Fes-los-hi un cop d'ull. Les seves cistelles de regal estan compostes tant de productes alimentosos elaborats pels camperols dels països del Sud, com per línies de cura personal.

Regals per a tots els gustos

El catàleg de Nadal d'Acció contra la Fam d'aquest any inclou samarretes, gorres i mocadors. Però també pots triar entre borses de viatge, bolígrafs, una ràdio digital o fins i tot un dispositiu USB d'emmagatzematge. També disposen d'un servei per a empreses. Consulta el catàleg d'Acció contra la Fam.

Ajuda en Acció ó Amnistia Internacional són altres de les entitats que t'ofereixen cistelles i productes de comerç just atractius per a regalar en aquestes festes.

Per veure la notícia completa fes clic aquí

Informació extreta de Canal Solidari.