18.12.08

Algunes recomanacions per a les compres d'aquests dies


L'Agència Catalana del Consum recorda a través de la campanya " Per Nadal, un consum responsable" alguns dels detalls que paga la pena de tenir en compte abans de les compres d'aquests dies. A més de planificar i guardar els resguards de factures i tiquets, un dels factors recomanables a l'hora de triar un obsequi és si prové del Comerç Just, basat en la comercialització de productes amb criteris ètics, socials i mediambientals que ajuden al desenvolupament sostenible de les economies més desfavorides.

L'Agència recomana també anar molt en compte a l'hora d'adquirir joguines, esmenta les dades imprescindibles que han de constar en l'etiquetatge,i els indicadors de referència a l'hora d'adquirir un videojoc. Evitar els embolcalls innecessaris, reciclar, triar si és possible les joguines i estris amb materials renovables i els trucs i consells que aporta la campanya aquireduim.cat finalitzen el cicle de les adquisicions.

L'ACC aposta per la promoció del consum de proximitat i convida a visitar la web gastroteca.cat com a eina de promoció dels productes d'alimentació locals.

Font: Jornal.cat