20.12.08

Els ateneus premien les empreses compromeses

El dilluns dia 16 de desembre es van lliurar els Premis Ateneus 2008, els guardons de l’associacionisme cultural català. Enguany, l’acte de lliurament d’aquests guardons, convocats per la Federació d’Ateneus de Catalunya, se celebrà a l’auditori de la Torre Agbar de Barcelona.

L’edició 2008 presentà com una de les novetats importants una nova categoria dedicada a l’esponsorització i/o mecenatge. Aquest guardó fou concedit a Cellers Espelt de Vilajuïga.

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Responsabilitat Global va prendre part en el recent 5è Congrés d'Ateneus de Catalunya, en la sessió sobre finançament i patrocini per al sector. Podeu llegir l'escrit aquí: Congrés d'Ateneus de Catalunya, RSE i RSO!

· Web de la Federació d’Ateneus de Catalunya: http://www.ateneus.cat/