8.9.08

Gas Natural i Criteria CaixaCorp a l'índex de sostenibilitat DJSI


Gas Natural i Criteria CaixaCorp són les empreses amb la seu corporativa a Catalunya que han entrat en l'índex de sostenibilitat DJSI després de la seva última revisió.

Dow Jones Sustainability Indexes, la família d'índexs borsaris de Dow Jones que selecciona les empreses segons com incorporen la sosteniblidad al seu negoci, ha publicat aquesta setmana la seva revisió anual.

Amb la revisió de 2008, el mapa d'empreses catalanes que formaran part del DJSI World durant un any queda configurat per Abertis; Criteria CaixaCorp i Gas Natural. També canvia la configuració del DJSI Stoxx, des d'ara integrat per les mateixes companyies catalanes indicades.

A partir d'ara, DJSI World quedarà compost per un total de 320 companyies de tot el món, vuit més que l'any passat, ja que han estat 33 les noves empreses que ha entrat i 25 les quals han sortit. Respecte al DJSI Stoxx, creix fins a les 162 empreses, ja que en l'edició anterior estava conformat per 153. A aquest índex de sostenibilitat europeu han entrat 30 companyies, mentre que 21 han estat eliminades.


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS