29.9.08

El proper 15 d'octubre tenim un compromís contra la pobresa!


Responsabilitat Global se suma al Dia d'Acció dels Blocs i elaborarà un escrit sobre la pobresa!

Alerta blocs i blocaires! El proper 15 d'octubre teniu un compromís contra la pobresa!

El proper 15 d'octubre de 2008 és el Dia d'Acció dels Blocs. Aquest any, el tema d'esplai per podcasters, videocasters i bloguers és la pobresa. Els organitzadors esperen que per un dia totes aquestes persones aparquin el seu treball habitual per plantejar, des de diferents perspectives, un debat al voltant d'aquesta temàtica.

El Dia d'Acció dels Blocs és un esdeveniment anual sense ànim de lucre que pretén que tots els blocaires, podcasters i videocasters d'arreu del món s'uneixin el mateix dia per publicar articles d'un mateix problema: aquest any, la pobresa. L'objectiu és augmentar el coneixement general dels internautes i generar una discussió global.

Una edició, milers de veus

Els problemes globals com la pobresa són extremadament complexes. No hi ha una resposta simple i clara. És per això que els organitzadors de l'esdeveniment creuen que, reunint tants punts de vista i opinions, el Dia de l'Acció Blocaire esdevindrà una lent extraordinària per analitzar les diferents postures.

El Dia de l'Acció dels Blocs pretén provocar una discussió. Els blocaires trencaran per un dia amb els seus horaris i rutines: tot canviant el focus d'atenció dels debats cap a la pobresa, la comunitat blocaire pot aconseguir, segons els organitzadors, canviar els temes de converses habituals per centrar l'atenció de les audiències del món sencer en aquesta problemàtica.

Des dels diaris en línia més modests fins a les grans revistes electròniques, passant pels ministres de la UE, els professionals i els afeccionats, s'espera que el dia de l'acció blocaire tingui una participació massiva. Qualsevol persona en pot formar part; no hi ha límit en el número o tipus de posts ni censures d'opinió o tendències publicades.

Informació extreta de xarxanet.org


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS