29.9.08

Els sèniors ajuden els nous emprenedors


Un grup d’empresaris i empresàries sèniors (jubilats o, si ho voleu, experimentats) han decidit posar els seus coneixements en la gestió empresarial al servei dels nous emprenedors i emprenedores, aquells i aquelles que tot just comencen ara.

ADEG Advising és el nom d’aquesta iniciativa que s’ha impulsat des de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. La colla de sèniors prové de diferents indrets del Penedès i el Garraf i aplega persones que coneixen, entre totes, els diferents sectors empresarials més característics de la vegueria.

Amb un esperit del tot altruista, com a voluntaris, el grup de sèniors advisors es posa a disposició d’aquelles persones que estan iniciant-se en un nova aventura empresarial i els ofereixen la seva tutela, assessorament puntual i, si ho volen, seguiment periòdic dels plans previstos i de la marxa de l’empresa.

El mateix grup d’advisors també té el propòsit de sembrar l’esperit emprenedor entre els més joves i es posa a disposició dels centres de formació, instituts, escoles de Primària i de formació ocupacional, per fer xerrades d’incentiu a l’actitud i els hàbits emprenedors, una assignatura que des de l’ADEG es considera estratègica.

Aquesta experiència ja ha tingut els seus inicis de la mà del CFO La Paperera i la Mancomunitat Penedès-Garraf, dins del seu projecte de mentoring adreçat als usuaris dels respectius serveis de suport i assessorament per a la creació d’empresa.

Més informació: http://www.adeg.cat/ // 902 106 700


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS