18.9.08

Primer Global Eco-Forum sobre Responsabilitat, sostenibilitat i eco-innovació (22 set. - 17 oct. 2008)

"És necessari (re)incorporar el sentit de Responsabilitat en totes les nostres activitats quotidianes professionals i personals per a convertir els impactes negatius en positius". Aquest és el punt de partida de l'entitat eco-union, que organitza durant 25 dies la trobada semipresencial 1r Global Eco-Forum: Responsabilitat, sostenibilitat i eco-innovació.

L'esdeveniment pretén fomentar la interrelació entre els diferents sectors, donar lloc a la generació de noves idees i invocar a la reflexió sobre temes com ciutadania responsable, igualtat de gènere, eco-innovació, finances ètiques, eco-disseny, mobilitat intel·ligent, territoris innovadors...

Experts i professionals reconeguts acudiran a l'esdeveniment per a explicar les seves visions per a un món més sostenible i responsable. Destaquen Michael Braungart, co-autor del lliuro Cradle to Cradle; Ignasi Cubiñá, fundador i director de EcoIntelligent Growth s.l; Francesco Tonucci, responsable del projecte internacional 'La Ciutat dels nens'; i Gunter Pauli, fundador i director de ZERI, Zero Emissions Research and Initiatives.

L'esdeveniment té una durada de 25 dies dividits en una trobada virtual, que tindrà lloc del 22 de setembre al 17 d'octubre 2008 a través de la xarxa social del Global Eco-Forum, i un dia de trobada presencial, el 7 d'octubre a Barcelona.

Durant la trobada presencial a Barcelona tindran lloc sessions plenàries, debats, taules rodones, tallers temàtics amb convidats especials i activitats de comunicació emocional i micro-creació artística. Al llarg de la trobada virtual s'organitzaran grups de debat de diferents temàtiques moderats per representants d'entitats de referència com Ecodes, Forética, EPEA, Observatori de Sostenibilitat, Ashoka, entre uns altres.

Descarrega el fullet aquí

eco-union és una associació que des de l'any 2005 oferiex serveis d'ecologia aplicada i desenvolupa projectes en cadascuna de les seves àrees d'actuació: Energia, Aigua, Bio-construcció, Mobilitat i Eco-disseny.

Informa't i inscriu-te en aquest esdeveniment. Descomptes per a grups.

Més informació a http://www.global-ecoforum.org/

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS