28.9.08

L'RSE és una eina "clau" de competitivitat per a les pimes del sector automoció

L'RSE és una eina "clau" de competitivitat per a les pimes del sector automoció davant la crisi, segons un estudi

Les pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial constitueixen una eina "clau" de competitivitat per a les petites i mitjanes empreses de l'automoció davant la situació de crisi que amenaça especialment el sector, segons conclou un informe elaborat per Esade i l'Obra Social de Caixa Sabadell.

Totes dues entitats van presentar el primer tom d'una col·lecció de guies sectorials sobre pràctiques d'RSE a les pimes. El text assenyala que les pimes integren més pràctiques d'RSE que les grans empreses del sector com una forma per a gestionar el seu funcionament i ser més competitives en un entorn global.

Així, el director de l'Institut d'Innovació Social de Esade, Ignasi Carreres, va assenyalar que l'RSE de les pimes de l'automoció no es caracteritza per grans campanyes de patrocini, sinó per altres pràctiques de creació de xarxes de relació, participació amb administracions locals, col·laboració amb altres empreses i procediments que tenen una influència "positiva" en la seva activitat. A la guia de l'automoció li seguirà el proper any una dedicada al sector turístic i, al 2010, està previst un tercer número sobre les empreses internacionalitzades.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS