13.9.08

Es publica el primer manual sobre Territoris Socialment Responsables

El Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental ha editat una publicació en format manual sobre territoris socialment responsables, elaborat per Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global.

Territoris Socialment Responsables. Una oportunitat per a la millora del territori

La publicació ha tingut lloc en el marc de la Taula per la dinamització de la Responsabilitat Social del Vallès Occidental, composada per representants de: Ajuntaments de Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Polinyà, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Terassa; CECOT i Centre Metal·lúrgic, CCOO del Vallès Occidental i Delegació territorial d'UGT del Vallès Occidental.

La coordinació ha estat a càrrec del Consorci per l'Ocupació i la Promoció econòmica del Vallès Occidental, el qual l'ha editat en el marc del projecte Equal Ressort (2005-2007) liderat per la Diputació de Barcelona i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Podeu visualitzar l'índex.
Demanar el llibre

Dins la mateixa col·lecció, s'han editat dues publicacions més, una sobre RSE a càrrec de Rosa Alonso (Alma Social) i l'altra sobre Compres Responsables, a càrrec de Xavier Agulló (Ètia).

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS