26.1.14

El joc polític no permet fer acusacions com aquesta. Cal alguna cosa més que disculpes per part d'Alícia Sánchez-Camacho

La líder del PPC ha demostrat una gran baixesa moral, indigne d'una persona de la seva posició. El fet que hagi comparat els qui volem votar per decidir el futur del nostre país amb un grup terrorista és una acció absolutament fastigosa. No té altre nom. Si se li va escalfar la boca, que ho digui, que es disculpi, i prengui les decisions que hagi de prendre. Un director de La Vanguardia va plegar en plena dictadura per haver dit que "todos los catalanes son una mierda". Ara aquesta representant política, membre del partit que governa a l'Estat espanyol, ha vingut a dir que almenys un 70% de la població catalana tenim actituds equiparables al terrorisme sanguinari. I tot per voler votar de forma pacífica i democràtica! N'hi ha prou amb unes disculpes que, d'altra banda, dubto molt que es produeixin? L'obcecació espanyolista cega el bon criteri sobre allò que és plausible en el joc polític.

Acabo de firmar la petició següent:

"Alicia Sanchez-Camacho: Que retiri públicament en el parlament català la comparació entre les persones que volem exercir el dret a decidir i els membres de la banda terrorista ETA." (Change.org)

Avui la Sra. Sanchez Camacho ha comparat la situació de les persones que volem exercir el nostre Dret Universal de decidir, amb els terroristes del País Basc.

Aquestes paraules, que a molts de nosaltres ens fereixen, haurien de ser reprobades per alguna institució, sigui pública o privada, i demanar una comparexeinça especial en el Parlament de Catalunya per a que públicament retiri aquesta comparació.

Els Catalans i Catalanes, estem reivindicant de forma clara i massiva un Dret que ningú ens pot negar, i una comparació com la que ha fet és absolutament indigna d'un parlamentari, que diu defensar els nostres Drets. Quan nosaltres de forma totalment legal i PACIFICA sortim al carrer demanant que la consulta sigui possible.

Per tant, i de forma inmediata exigim la rectificació a aquestes paraules d'ella i del grup parlamentari al que representa.