14.1.14

Sessió d' #RSE al Graduat en Direcció de Comerç i Distribució d’ESCODI-UAB

  • Canyelles ha participat avui en el Graduat en Direcció de Comerç i Distribució d’ESCODI-UAB (Terrassa) fent una master class de dues hores sobre RSE
La necessitat de la gestió de les RSC en qualsevol empresa

Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat SocialCorporativa (RSC), ha participat aquest matí en el Graduat en Direcció de Comerç i Distribució d’ESCODI-UAB, en el marc dels continguts de l’assignatura de Direcció de l’Empresa Comercial.

Canyelles és promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5, a més de col·laborador de diferents iniciatives lligades a la Responsabilitat Social de les Empreses i les Organitzacions.


Durant la seva exposició a l’aula davant de 30 alumnes, ha mostrat com algunes empreses porten a terme la gestió de la seva responsabilitat socials, posant exemples de diferents empreses, de diferents dimensions, i amb bones pràctiques que afecten a diferents vectors de l'RSE.

La sessió ha servit per a trencar tòpics sobre quines empreses gestionen o han de gestionar l'RSE, alhora que ha permès aportar alguns continguts sobre què implica la metodologia de l'RSE i qui sentit empresarial té per a les empreses del segle XXI.
 

La seva col·laboració amb l'ESCODI s'ha vingut produint al llarg dels darrers anys i també ha desenvolupat una intensa relació amb el sector detallista en RSE.

Accés al seu blog
Accés al seu perfil al Linkedin

Piulades al twitter:


A Terrassa un any més: Sessió Graduat en Direcció de Comerç i Distribució d’ESCODI-UAB


Parlant del cas de i un alumne em diu q tenia restaurant a Mataró on havien fet prova pilot introducció cafè resp al 2004PATRONS DE LA FUNDACIÓ ESCODI