18.3.09

VII Fòrum Anual de Xarxes Locals del Pacte Mundial


El Barcelona Center for the Support of the Global Compact - Fundació Fòrum i l'Oficina del Global Compact de les Nacions Unides organitza anualment el Fòrum Anual de Xarxes Locals del Pacte Mundial. Aquest any, la setena edició, se celebrarà a Istanbul del 9 al 10 de juny.

La reunió, que comptarà amb representants de les xarxes locals, del món empresarial i acadèmic, d’organitzacions de la societat civil i d’organismes de les Nacions Unides, té com a objectius principals promoure el diàleg i la comprensió mútua entre xarxes locals que actuen en diferents contextos i realitats; identificar els principals problemes i dificultats; facilitar la recerca de solucions compartides; i reconèixer les bones practiques, oportunitats i iniciatives.

Així mateix, continuant amb la línia de tallers engegada a la tardor de 2006, abans de celebrar el Fòrum Anual organitzem a la mateixa ciutat d’Istanbul (7 i 8 de juny), el taller Progress and Value. El taller té una clara orientació pràctica i vol que els participants s’apropin a la realitat quotidiana de les empreses a través del testimoni de ‘facilitadors’ que desenvolupen un paper clau en la implantació dels principis del Pacte Mundial en la seva organització.

Més informació:
> United Nations Global Compact