26.3.09

Reconeixement a la Fundació Barcelona Comerç, el Museu Marítim i l'Hotel Espanya per la seva implicació en polítiques d'inclusió

La Xarxa Laboral del Raval, que agrupa 21 entitats de Ciutat Vella, va celebrar ahir 25 de març la primera edició dels premis a l'excel·lència empresarial, tal com us n'informàvem des de Responsabilitat Global. 

S'hi va reconèixer la Fundació Barcelona Comerç, el Museu Marítim i l'Hotel Espanya per la seva implicació en polítiques d'inclusió. Hi va haver una menció especial per al Gran Teatre del Liceu i per al quiosc Mundo.

L’acte va comptar amb una ponència, a càrrec de Josep Maria Canyelles (Responsabilitat Global), que va parlar sobre els principis de la Responsabilitat Social Corporativa per tal de contextualitzar l’àmbit de relació d’empreses i entitats socials. 

A continuació, la Sra. Carme Banyeres, Cap de Servei del Programa d’Inserció laboral del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, va exposar els incentius i subvencions a les empreses que contractin a persones que rebin la Renda Mínima d’Inserció (RMI) o bé que provinguin d’empreses d’inserció.

Podeu accedir a la presentació de Josep Maria Canyelles en aquest enllaç.