23.10.13

Nova edició del Business With Social Value

Entreu a www.businesswithsocialvalue.org. Ja us hi podeu inscriure! 

Missió

Business With Social Value (BWSV) és una iniciativa solidària que busca generar possibilitats reals de contractació competitiva de negoci amb valor social. La nostra finalitat és col·laborar amb entitats no lucratives que donen feina a persones amb discapacitat perquè puguin obtenir per si mateixes els recursos necessaris per assolir els seus objectius.

Els Objectius

L’objectiu d’BWSV és contribuir a la visibilitat de les empreses socials -les que tenen més d’un 70% de persones amb discapacitat a les seves plantilles i sense ànim de lucre-, com un sector econòmic competitiu i de mercat. Es tracta de posar en valor la capacitat per aportar un plus de màrqueting social a les empreses mercantils que realitzen negocis amb elles, apropant aquestes companyies a una visió més humana i compromesa amb la societat.

Amb aquesta acció, es pretén incrementar el procés de discriminació positiva cap als negocis sense ànim de lucre que integren persones amb discapacitat, aportant valor social a aquestes transaccions i donant-li visibilitat al seu compromís mitjançant l’ús de la marca Business With Social Value.

Els Impulsors

BWSV és una iniciativa impulsada desde Icaria Iniciatives Socials per Maria José Pujol i Kika Sauquet, les quals la promouen desde aquesta entitat (sense ànim de lucre que té com objectiu constitucional la educació i la integració social i laboral de nens i adults amb discapacitat intel·lectual. Icaria Iniciatives Socials té el seu domicili social a Barcelona i va ser fundada al 1976 per Mª José Pujol. Els carregs rectors están designats per la Junta General i son familiars de nens i adults amb discapacitat intel·lectual) el Business With Social Value. El president executiu de l’entitat és l’empresari Pedro Olabarría Delclaux i el vicepresident, el notari Juan José Burniol.


Entrades 2012: