30.10.13

Demà a Sant Feliu de Llobregat: Master class sobre el sentit empresarial de la responsabilitat social



El proper dijous 31 d'octubre, de 9 a 10.30 h, s'impartirà al Centre Serveis El Pla la master class "El sentit empresarial de la Responsabilitat social: beneficis i reptes", a càrrec de Josep Maria Canyelles, adreçada a empresaris i empresàries i persones emprenedores.

L'objectiu d'aquesta formació és comprendre millor el sentit de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), com a enfocament de gestió orientat a un desenvolupament organitzacional que aporti excel·lència social i competitivitat a l'empresa.

La RSE no és només un conjunt de bones pràctiques sinó una manera de relacionar-se amb l'entorn i aspirar al màxim desenvolupament en un context de màxima sostenibilitat. La RSE es vincula al model d'empresa i a l'estratègia de mercat. En aquest sentit, es considera prioritari capacitar els empresaris i empresàries per tal que siguin capaços de liderar i coordinar el procés d'incorporació de la RSE a les seves empreses com a mecanisme de promoció de la seva competitivitat i de compromís amb el territori i les seves necessitats.

La master class està inclosa en el Programa "La Responsabilitat Social: Un repte d'empreses i de ciutat" que l'Ajuntament està desenvolupant amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. El programa inclou diverses sessions de sensibilització i formació per a les empreses, així com un procés d'acompanyament per a aquelles que desitgin incorporar la gestió de la seva RSE com una estratègia de competitivitat i de millora continua.

Per formalitzar les inscripcions cal enviar la fitxa d'inscripció adjunta a l'adreça electrònica oise@santfeliu.cat o trucar al Centre Serveis El Pla (c/ El Pla, 166 – tel. 93 685 07 83).

Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social, és soci-consultor de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, i promotor de Responsabilitat Global
 
Documents relacionats:
Fitxa inscripció
Programa master class
Font