16.9.11

Canyelles intervindrà a Catalunya Ràdio aquest diumenge sobre #Barça, #RSE i identitat

Josep Maria Canyelles, expert en RSE i promotor de Responsabilitat Global, participarà aquest diumenge 18 de setembre i també el proper, dia 25, al programa matinal "El suplement" de Catalunya Ràdio, que dirigeix Sílvia Còppulo.
La intervenció serà a partir de les 12'05, en el marc de la secció "Planeta Barça", ja que el contingut farà referència al FC Barcelona, la Responsabilitat Social i la identitat del club.


Recentment Canyelles ha publicat un article titulat Barça – Madrid: dos estils, dos models (pdf 8 fulls) on analitzava algunes característiques diferencials, fent referència a l'RSE i comparant amb els models d'empresa. Aquest article és continuador del que va publicar fa dos anys, Esport i Responsabilitat Social: el cas Barça, més orientat a definir el marc estratègic de la seva RSE i la vinculació amb la identitat.

Aquests són els dos articles de referència que ha publicat relacionant Barça i RSE, però també ha publicat en format blog o com a articles en publicacions digitals altres reflexions sobre RSE i esport.