23.9.11

Jornada #RSE Cloenda projecte Innova Temps de la comarca de la Selva


Jornada de cloenda projecte Innova Temps

Amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de les empreses

El projecte Innova Temps (Promoció de Noves Formes d’organitzar el Temps de Treball en empreses de la comarca de la Selva), impulsat per Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, celebrarà una jornada de cloenda divendres 7 d’octubre de 2011.

Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, hi pronunciarà la conferència "Millora de la gestió i la competitivitat: la Responsabilitat Social a les Empreses".

«Innova temps» es coordina des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, i es desenvolupa a través de trobades amb les empreses gironines que conformen el projecte.

Amb «Innova temps», la Diputació pretén consolidar la col·laboració entre empreses a través d'un programa comú mitjançant el qual aquestes puguin incrementar la productivitat i millorar el clima laboral i l'equilibri entre el temps personal i el professional.

Les empreses d'«Innova temps». Actualment, les deu empreses que constitueixen el projecte «Innova temps» estan ubicades a la comarca de la Selva. Les empreses són: Concentrol, Prevencicat, Fundació Onyar - La Selva, Hotel Sol Melià Vichy Catalán, Reposteria Girona, Bugaderia Industrial Flisa, DB Shenker Spain-Tir, Puratos, Joid'art i Trias Galetes-Biscuits.

Col·laboració i cofinançament. El projecte «Innova temps», cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, suposa una experiència pilot que permetrà a les empreses conèixer, mitjançant l'elaboració d'una diagnosi personalitzada, l'estat en què es troba la seva organització en matèria de temps de treball, i introduir mesures en aquest sentit.

Lloc: Consell Comarcal de la Selva. Santa Coloma de Farners. Girona. 10:00 a 13:00 hores. 
Més informació: 972 184810 o igualtat@ddgi.cat