10.3.10

"Valor afegit", avui al 33

Us avancem els continguts del programa "Valor afegit" d'aquesta nit al Canal 33 on alguns temes tractats poden ser del vostre interès. S'emet a les 22:35 aproximadament.

MOROSITAT, LA GRAN TACA D'OLI
La morositat és un altre dels grans problemes econòmics que s’agreuja en temps de crisi. Les empreses espanyoles triguen una mitjana de cent dies en fer efectius els pagaments, el doble de França o el Regne Unit. Les administracions públiques que són pagadores segures són, gairebé sempre, pagadores tardanes. I tot plegat sumat a l’augment d’impagats que s’han de reclamar judicialment.

QUIRZE SALOMÓ, DIRECTOR GENERAL NOSTRUM
L'empresa catalana Nostrum és líder en el sector del menjar casolà per emportar, amb 43 botigues a Barcelona i l'àrea metropolitana. Parlem amb el seu màxim responable que ens explica el model de negoci i els canvis que han introduit i que els han de permetre fer el salt a altres grans ciutats com Madrid o París.

L'ESCAC, FACTORIA DE CINEASTES
Visitem l'única escola de nivell universitari que imparteix estudis en diverses professions relacionades amb el cinema. De l'ESCAC estan sortint nous talents que estan tenint molts èxits i reconeixements.