4.3.10

Col·laboracions entre Condis i la Fundació Esclerosi Múltiple

Ens agrada ressaltar les co·laboracions entre empreses i organitzacions socials. I sobretot quan aquestes mostren una continuïtat en el temps i una voluntat de desenvolupar uns valors mútuament.

El cas de la col·laboració entre la cadena de distribució catalana Condis i la Fundació Esclerosi Múltiple dóna lloc a una acció concreta però es percep que té camí per recórrer, amb accions com la que també mostrem tot seguit.

Una poma per la vida 2010

Una poma per la vida 2010Els propers dies 12 i 13 de març la Fundació Esclerosi Múltiple i Condis Supermercats, organitzen la campanya “Una poma per la vida”. Aquesta iniciativa es potarà a terme a més de 400 centres que el grup de distribució Condis té a Catalunya i a Madrid.

Més de 500 voluntaris de la FEM, estaran presents als punts de venda, demanant la participació dels ciutadans adquirint una poma solidària per un import de 1,5 Euros i informant de la tasca que porta a terme la FEM, per millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Us demanem doncs, que els dies 12 i 13 de març, col·laboreu amb aquesta iniciativa.
Com hi podeu col.laborar?
  • Comprant una poma a qualsevol dels supermercats Condis que us relacionem.
  • Necessitem la vostra ajuda, com a voluntari d’aquesta campanya! Si podeu dedicar-nos 3-4 hores, arribarem a molta més gent!
  • Busquem un Condis que estigui a prop del domicili del voluntari
  • El voluntari demana col•laboració als compradors d'aquesta cadena oferint una poma que ha de col·locar dins d'una bossa de paper en la qual s'explica la nostra tasca.
  • La poma, que costa 1,50 Euros, es paga al passar per caixa (no haureu de tocar diners)
  • Hi ha punts de venda a tot Catalunya. Contacteu al telèfon 93.228.96.99 o empleneu el següent formulari: Enllaç al formulari de voluntariat
Una poma per la vida 2010
Llistat de supermercats Condis

Conferència sobre RSE a l’IDEC- Universitat Pompeu Fabra

El passat dia 14 de gener la FEM va participar en la conferència “La empresa socialmente responsable” que van pronunciar el Sr. Enric Ezquerra, Director General de Condis Supermercats i la Sra. Rosa Masriera, Directora de nous projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple. El passat dia 14 de gener la FEM va participar en la conferència “La empresa socialmente responsable” que van pronunciar el Sr. Enric Ezquerra, Director General de Condis Supermercats i la Sra. Rosa Masriera, Directora de nous projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’acte organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de l’IDEC, anava dirigit a alumnes i antics alumnes dels programes de postgrau i hi van participar 70 persones. El Sr. Enric Ezquerra va destacar que el Pla de RSC, forma part d’una de les 4 línies estratègiques de Condis Supermercats i que s’integra en els seus valors i cultura desplegant-se en tots els àmbits: corporatiu, laboral, mediambiental i social. Desenvolupen accions concretes que es coordinen des de diferents departaments. Va destacar també la col·laboració amb la FEM, que es fa a través de la campanya “Una poma per la vida”.

La Sra. Rosa Masriera, va explicar l’evolució de l’empresa envers la societat i com s’ha anat implantant el concepte de Responsabilitat Social Empresarial. També va exposar com es treballa la RSE des de l’àrea de relació amb les empreses de la FEM, a través d’un pla conjunt amb la voluntat d’integrar els objectius comuns. Respecte a la crisi, Masriera va destacar que malgrat trobar-nos en un moment difícil en el que les empreses tendeixen a mostrar-se rígides i redueixen pressupostos, la RSC és una oportunitat  per reforçar el posicionament de les empreses que saben diferenciar-se de la resta i d’aquesta manera aconseguir ser més competitius en el mercat.