7.4.13

Jornada sobre Destinació Turística Socialment Responsable a Vilanova i la Geltrú

L'esdeveniment tindrà lloc en el marc incomparable del Museu Romàntic Can Papiol, el proper 18 d'abril de 10 a 13 hores, i s'emmarca en una iniciativa més àmplia on també hi participen les ciutats de Vilanova i la Geltrú, el Vendrell, Igualada i Vilafranca del Penedès, sota el lideratge de la Fundació Pro Penedès.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció econòmica, Gerard Figueras, inauguraran l'acte i situaran la iniciativa. Tot seguit, es farà una presentació del sentit de l'RSE com a enfocament estratègic per a les empreses del sector turístic i una formació més tècnica per a sensibilitzar les empreses locals a començar a incorporar aquest enfocament de gestió a les empreses i organitzacions. La sessió serà dirigidar per Josep Maria Canyelles i Albert Huerta, experts en RSE, de la consultoria especialitzada Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, promotors tècnics i consultors del projecte.



Nota: les empreses interessades ens ho poden fer saber a aquest correu. L'acte s'adreça a empreses i organitzacions del territori.

Foto: 19/03/2013 Josep Maria Canyelles presenta la iniciativa de Destinació Turística Socialment Responsable als agents econòmics de la Taula de Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú


Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat és una consultoria que ajuda les empreses i les organitzacions a desenvolupar la seva excel·lència social mitjançant la gestió de la seva Responsabilitat Social de manera que aporti valor i sostenibilitat tant a l'empresa com als seus grups d’interès i al conjunt de la societat.  Disposa d'una gran especialitat en RSE en el sector turístic.