31.3.14

Canyelles entrevistat al programa "Sense afany de lucre" de Ràdio Kanal Barcelona

Tal com havíem anunciat, Josep Maria Canyelles va ser entrevistat a RKB Ràdio Kanal Barcelona
  • Josep Maria Canyelles va intervenir dijous 27 de març al programa "Sense afany de lucre" de Ràdio Kanal Barcelona.
  • Manel Martí, president de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, i de l’Aula d’Estudis Socials, va entrevistar l'expert en Responsabilitat Social.
Aquí podeu sentir l'entrevista.

Sense afany de lucre és un programa entorn de les entitats del Tercer Sector, i s’emet els dijous de 21 a 23 hores. És un espai obert a totes les associacions i entitats del Tercer Sector i als problemes dels quals s’ocupen.

Prèviament en el mateix programa es va entrevistar Eva Vicens, que ha tingut la responsabilitat de la comunicació de la Homeless World Cup, un torneig de futbol per a persones sense llar que s'organitza anualment en diverses ciutats amb equips participants de 50 països d'arreu del món. Tot seguit s'entrevista Enric Lluch Rué, intèrpret de signes en llengua catalana, espanyola i internacional.

El programa és una iniciativa de l’Aula d’Estudis Socials, que s’especialitza en la formació i la divulgació d’aquests temes, presentat, tal com ja va fer en la seva anterior etapa, per en Manel Martí, president de l’entitat i també de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3.

Bàsicament és un programa d’entrevistes obertes a tothom, unes, més en profunditat, amb persones molt coneixedores de la matèria de la què en parlaran (discapacitat, medi ambient, Tercer Món, Quart Món, economia social, política, etc.); però també volem donar la paraula a les entitats del Tercer Sector, als nostres representants a les Administracions i als grups polítics, per tal que tothom pugui mostrar la seva posició

El nou programa radiofònic “Sense afany de lucre”, des de l’emissora Radio Kanal Barcelona (RKB), al 106.9 FM i s’emetrà tots els dijous, de 21 a 23 hores. La seva emissió estarà disponible com a podcast a www.radiokanalbarcelona.com i a https://www.aes.cat/ca/radioaes.html