21.3.14

Josep Maria Canyelles a RKB Ràdio Kanal Barcelona

  • Josep Maria Canyelles intervindrà dijous 27 de març al programa "Sense afany de lucre" de Ràdio Kanal Barcelona.
  • Manel Martí, president de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3, i de l’Aula d’Estudis Socials, entrevistarà l'expert en Responsabilitat Social.
Sense afany de lucre és un programa entorn de les entitats del Tercer Sector, i s’emet els dijous de 21 a 23 hores. És un espai obert a totes les associacions i entitats del Tercer Sector i als problemes dels quals s’ocupen.

L’objectiu de Sense afany de lucre es sensibilitzar el públic general sobre les necessitats i capacitats dels discapacitats i difondre els valors d’integració social pels que lluita l’Aula d’Estudis Socials, que és una entitat sense afany de lucre, que té com a objectiu la formació dels professionals, universitaris i estudiants, així com la de la societat en general, sobre tota la problemàtica social, fent però més incidència en el camp de les persones amb discapacitat.

Aquest programa pretén apropar als oients de Kanal Barcelona el món dels discapacitats i això es fa fonamentalment amb entrevistes a persones del col·lectiu o bé a responsables d’àrees relacionades amb aquest món i a professionals que puguin aportar la seva visió d’aquests temes.

El programa es fa cada dijous de 21 a 23 a Ràdio Kanal Barcelona (106.9 de la FM).