19.5.09

1a Trobada de la Xarxa d’Empreses del Casal dels Infants del Raval

Per primera vegada, el proper 4 de juny, el Casal dels Infants reunirà la xarxa d’empreses que col·labora amb el Casal, al Museu Marítim de Barcelona


En qualsevol engranatge, totes i cada una de les peces que en formen part, donen sentit i permeten el funcionament de la maquinària de manera que l’esforç de cada peça suma a l’hora d’assolir un objectiu únic. En el cas del Casal dels Infants, una part important de l’engranatge funciona gràcies al suport d’empreses que, a través de la seva col•laboració i implicació, fan possible el projecte col·lectiu del Casal. Són peces que permeten impulsar nous projectes, faciliten la continuïtat de molts altres, donen suport en tasques de gestió i oportunitats a joves que les necessiten.


El proper 4 de juny a les 18.30h, el Casal dels Infants organitza la Primera Trobada de la Xarxa d’Empreses del Casal al Museu Marítim de Barcelona (Av. Drassanes, s/n), un espai de trobada, de reconeixement i d’aposta social que s’obre a totes les empreses, grans i petites, que col"laboren amb el Casal, i que són el millor exemple davant les empreses que es plantegen participar en la transformació de la nostra societat.

Es tracta d’una ocasió única per rendir comptes, presentar els nous projectes, establir relacions amb altres col·laboradors i conèixer noves empreses interessades en comprovar de prop el model de treball i la tasca social que realitza el Casal perquè la maquinària no deixi de funcionar en la lluita contra les desigualtats.

Dia 4 de juny
Museu Marítim de Barcelona


18'30 Recepció participants
18'40 Benvinguda. Dani Jorquera, president de l'Associació del Casal dels Infants
18'50 RSE: una manera diferents de construir l'empresa.
Beneficis, reptes i oportunitats. Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global
L'experiència d'una empresa farmacèutica catalana. Daniel Ortiz, director d'RSE del Grup Esteve
19'30 La Xarxa d'Empreses del Casal, peça clau de la transformació social. Xavi Muñoz, gerent del Casal dels Infants
19'50 Què pensen els infants i joves del Casal
20,10 Tancament de la Trobada. Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants
20'20 Refrigeri servit per joves del mòdul d'hosteleria


Programa PDF