6.5.09

El Roca Design Center, guardonat amb la Medalla FAD pel seu disseny, innovació i sostenibilitat

Roca rep la Medalla FAD, que atorga anualment el Foment de les Arts i el Disseny a les persones i entitats que han realitzat valuoses aportacions a la vida social i cultural del nostre país. El Roca Design Center, centre mundial de disseny de Roca, ha rebut el guardó en reconeixement al seu compromís i actitud empresarial en l'àrea del disseny, la innovació, la sostenibilitat i la seva aplicació en el desenvolupament de nous productes.

Segons informa Construible.es, Roca, especialista en la creació d'espais de bany i referent en disseny disposa de més de 125 professionals treballant en el Roca Design Center, situat a Gavà (Baix Llobregat).

Des d'aquest centre de treball, un equip multidisciplinari investiga les diferents necessitats de la societat per crear nous productes que s'hi adaptin i defineixin el bany del futur.

Productes que, a més de marcar tendències, també reflecteixen el compromís de l'empresa amb la innovació, la sostenibilitat i el medi ambient mitjançant solucions que permeten l'estalvi d'aigua i energia.

La Medalla del FAD al Roca Design Center també reconeix el suport continu que Roca ofereix per a la professionalització dels joves talents, a través d'iniciatives com el projecte Incubadora del FAD, dirigit als joves professionals que s'inicien en el món laboral i que els connecta amb les empreses per donar sortida als seus projectes personals més innovadors; o com el Concurs Internacional de Disseny Jump the Gap, dirigit a arquitectes, dissenyadors i interioristes menors de 35 anys, que ofereix la possibilitat al projecte guanyador i el seu autor, de donar-se a conèixer a nivell internacional.

La decisió del jurat es coneixerà el setembre d'aquest any, en la propera edició de la fira 100% Design de Londres.