1.5.09

Tres crisis han promogut l’RSE

Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, ha publicat un breu article titulat "Tres crisis han promogut l’RSE", que està embargat fins d'aquí tres o quatre anys, ja que parteix de la hipòtesi del que seria un escenari de futur volgut.

Amb els temps de corren, d’això de l’RSE ni se’n deu parlar, oi? Aquesta és la pregunta recurrent per a molta gent quan saben que et dediques a l’RSE. I vés, explica’ls que no, que hi ha moltes empreses que saben que l’RSE és part de la solució i que l’empresa que n’ha fet part del seu model estratègic i la seva cultura interna no podria ara tirar per la borda el que han construït en els darrers anys. Precisament fa uns mesos, amb l’inici de la crisi econòmica que estem patint, vam publicar un article on defensàvem el caràcter fonamental de l’RSE en temps de crisi.

És més, possiblement l’RSE en surti reforçada d’aquesta situació. N’ha de sortir reforçada. I és que de fet l’RSE s’ha forjat en situacions de crisi, de canvi, de risc. És per això que tinc el convenciment que, d’aquí a un temps, el desenvolupament de l’RSE el podrem vincular a tres grans moments de crisi. Aquest és l’article que voldré publicar d’aquí a tres o quatre anys... [llegir article]


Aquest article ha estat publicat en castellà a Diario Responsable