3.4.08

Els articles més llegits de març

L'article La llengua també forma part de la Responsabilitat Social de les Empreses, de Josep Maria Canyelles, ha estat el mes llegit de la secció de publicacions de xarxanet.org durant el mes de març.

Xarxanet.org publica periòdicament articles sobre temàtiques com tercer sector i empresa, gestió i nova cultura organitzativa, associacionisme juvenil, cultura popular i tradicional, medi ambient o acció social. Tot seguit us presentem un recull dels articles més llegits de març. Podeu accedir a altres articles a través de la secció Publicacions de xarxanet.org.

L'articles referenciat comença: Sona curiós quan grans multinacionals exposen el seu compromís amb les comunitats on treballen però després solament saben portar a terme certes pràctiques exportades de la central i sense un mínim esforç per entendre el context. La celebració de l'Any Internacional de les Llengües i l'Any Europeu del diàleg intercultural suposen una oportunitat per promoure la incorporació dels aspectes lingüístics dins la materialitat de la RSE.

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS