14.4.08

VI Jornades Econòmiques de l’Euram

L'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga organitza les VI Jornades Econòmiques de l’Euram

L’Institut Ignasi Villalonga organitza les seues VI Jornades Econòmiques de l'Euram que es celebraran el proper 8 de maig a les instal·lacions de l’Escola Universitària de Caixa Terrassa.

En aquesta ocasió les Jornades s’estructuraran en dues taules rodones, una primera dedicada al Creixement econòmic i sector energètic a l’Euram. La segona taula parlarà sobre la Gestió econòmica a l’esport. Els models de l’Arc Mediterrani, en la qual intervindran el Sr. Joan Laporta, president del FC Barcelona; el Sr. Vicente Grande, president del Mallorca FC; el Sr. Manuel Llorente, president del Pamesa València Basket; el Sr. Ricard Pérez Casado comissionat del govern per a la Copa de l’Amèrica (València, 2007); el Sr. Paul Goze, president de l’USAP Perpinyà i el Sr. Manuel Fernández Hermoso, secretari general del Comitè Olímpic Andorrà.També es celebrarà la I Trobada de Cercles Euram amb la presència de membres de l’Institut Ignasi Villalonga de les diferents comarques i ciutats on aquest està present.

A les VI Jornades es lliuraran les Ajudes a la Investigació Euram de la mà dels representant de les empreses i entitats patrocinadores.

Podeu consultar la inscripció al Congrés a la plana web de l'Institut


Més info: www.iivee.org/cercleseuram.php?ide=66

Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS