4.4.08

Empresaris a l'acte de l'ACCID

Entre les persones que van assistir ahir a la presentació de la Comissió d'RS de l'ACCID hi havia un empresari singular, Jordi Cuixart, general manager d'ARANOW, que és un dels membres del patronat de la iniciativa empresarial FemCAT . Avui ha publicat una referència al seu bloc:

La Responsabilitat Social, la trompeta i el País.

Ahir vaig anar a la Presentació de la Comissió de Responsabilitat Social de l’ACCID ; un dels seus promotors en Josep Maria Canyelles, és un ciberconegut de fa temps i vaig pensar que era bona oportunitat per saludar-lo personalment.

La Responsabilitat Social sempre m’ha interessat, les Empreses, entès com a objectiu, neixen de la societat i és a la societat també a qui deuen part de l’èxit del seu esforç.

Hem de vetllar per crear Empreses socialment responsables, com també governs o organismes, patronals, sindicats o fins i tot Esplais o comunitats de veïns, socialment responsables, tot és format per homes i dones i al servei d’homes i dones. Com podríem néixer o existir sense un passat de persones responsables. [continuar llegint al seu bloc]


Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS